Demi Op Heij

Demi Op Heij

Na een verleden waarin ik gepest werd, zocht ik troost in eten, wat uiteindelijk resulteerde in de ontwikkeling van een eetstoornis genaamd "Binge-eating Disorder." Bijna dagelijks leed ik aan extreme eetbuien die ik niet kon beheersen. Het maakte niet uit wat ik at; ik had er totaal geen controle over. Vaak voelde ik me dik, schuldig en walging van mezelf. Dit beïnvloedde mijn sociale leven en ik probeerde dit telkens te compenseren. Ondanks talloze (crash)diëten en bizarre afslanktrucjes werd mijn situatie alleen maar erger.


"Gedurende acht jaar overheerste de eetstoornis mijn leven."


Uiteindelijk besloot ik zelf actie te ondernemen. Ik begon me te verdiepen in voeding en gezondheid, zocht begeleiding bij coaches en psychologen en volgde opleidingen om mijn eetstoornis onder controle te krijgen. Deze passie leidde ertoe dat ik mijn eigen bedrijf begon als coach, gewichtsconsulente en personal trainer, met als doel anderen bewust te maken van hun voedingskeuzes en hen de kennis bij te brengen om een gezonde relatie met zichzelf en voeding op te bouwen.


Mijn hele leven heb ik al last van darmproblemen, een opgeblazen buik en moeite met de stoelgang. Door aan de slag te gaan met mijn gezondheid en met mijn voedingspatroon zijn mijn klachten verminderd.


Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt! <3


Liefs,

Deems

Instagram @liefdevoorjeleven

website: deemscoaching.nl