FAQ

Hoelang kun je met 1 flesje pure gember doen?

Je kunt hier 12 shotjes uitnemen. Elke dag 1 shotje is genoeg, dus je kunt met 1 puur flesje 12 dagen doen. Vind je een puur shotje te sterk? Dan kun je dit ook mengen met heet water voor een gemberthee ;)

Wat zijn de voedingswaardes en ingrediënten van jullie pure gembersap?

per 100 ml: 7 kcal/ 0 vetten / 0,9 koolhydraten / 0,8 eiwitten Ingrediënten: 100% gember. Zie het voedingswaarde label in de shop bij het product!

Waar komt jullie gember vandaan?

Onze gember komt rechtstreeks vers uit het gemberland Peru.

Zitten er toegevoegde suikers in jullie pure gembersap?

Nee, er zitten geen toegevoegde suikers in onze pure gembersap. De appelsap in onze appel gember citroen sap is gemaakt van 100% appel.

Is de pure gembersap vegan en natuurlijk?

Ja, onze sap is 100% vegan en natuurlijk

Welke effecten ervaren jullie klanten ?

Onze klanten rapporteren verschillende positieve effecten bij het regelmatig consumeren van Gembersap van Go Gember. Veelvoorkomende ervaringen zijn een toename van energieniveaus, een verminderd opgeblazen gevoel, minder last van maag- en darmklachten, en verlichting van misselijkheid. Het is echter belangrijk op te merken dat de individuele reacties op gembersap kunnen variëren, aangezien er nog beperkt wetenschappelijk onderzoek is naar de specifieke effecten.

Wij persoonlijk ervaren aanzienlijke voordelen, maar zoals met vitamines benadrukken we dat een gezonde levensstijl cruciaal is. Gembersap is geen wondermiddel en zal niet alle gezondheidsproblemen oplossen als het niet wordt ondersteund door regelmatige lichaamsbeweging en een gebalanceerd dieet.

Go Gember staat klaar om bij te dragen aan het optimaliseren van je gezondheid. Het is van essentieel belang te benadrukken dat we geen expliciete claims maken, aangezien dit wettelijk verboden is. Wij moedigen een holistische benadering van gezondheid aan, waarin Gembersap een aanvulling vormt op een algemene gezonde levensstijl.

Wat is het verschil met jullie gembersap en die uit de supermarkt?

Onze gember is PUUR. Zonder toegevoegde suikers of andere onnatuurlijke ingrediënten. In de supermarkt is het vaak niet puur en hier zitten veel toegevoegde suikers in.

Onze appel gember citroensap is 100% natuurlijk en de appelsap is gemaakt van 100% appel, ZONDER toegevoegde suikers dus.

Waarom is het zo pittig?

Als je nooit gembersap drinkt of gember eet, kan het heel pittig zijn. Je went ervan zelf aan. We konden meer citroen toevoegen zodat het minder pittig werd, maar dit hebben bewust niet gedaan. Het draait ons namelijk om het effect. Je eet toch ook geen paracetamol omdat je ze lekker vindt?:)

Hoe moet ik jullie sap gebruiken?

Bij voorkeur voor de pure sap elke dag een shot van 20-30 ml op nuchtere maag na het opstaan. Maar je kan het ook verwerken in recepten. (staan ook bij ons op de site).Vind je het echt te pittig? Meng hem met heet water voor een gemberthee. Of met appelsap , vruchtensap of drink meteen een glas water erachteraan! Je kunt onze pure gembersap ook verwerken in een smoothie of in je avondmaaltijd.

Onze appel gember citroen sap drink je zoals die in de fles zit. Je haalt 2-3 porties uit een flesje.

Hoe wordt jullie sap geperst?

Middels een decanter wordt de gember geperst en aseptisch verpakt waarna het bij onze leverancier in Nederland geleverd wordt.

Wat is gember?

Gember is een in de keuken gebruikte specerij met een vrij sterke, maar voor de liefhebbers aangename smaak. Gember wordt gewonnen uit de wortelstok van de gemberplant, Zingiber officinale, uit de Gemberfamilie. Het is een van de meest geconsumeerde specerijen ter wereld en staat ook in Nederland al eeuwen op het menu. De belangrijkste actieve ingrediënten in gember zijn de prikkelende verbindingen gingerol en shogaol, maar ook gingerdiol, gingerdion, bètacaroteen, capsaïcine, koffiezuur en curcumine zijn in belangrijke hoeveelheden in gember aanwezig.

Is gember goed om af te vallen?

Gember kan een waardevolle ondersteuning bieden tijdens het afvallen, maar het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en geen wonderen te verwachten. Het gebruik van gember kan dienen als aanvulling op een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging, maar het mag niet worden beschouwd als een vervanging voor gezonde keuzes. Het handhaven van een algemene gezonde levensstijl is cruciaal.

Naast het verminderen van het hongergevoel en het bevorderen van een gezonde spijsvertering, staat gember ook bekend om het verlichten van maag- en darmklachten. Dit draagt niet alleen bij aan een betere vertering, maar kan ook bijdragen aan een regelmatige darmwerking. Gember helpt ook bij het versterken van de weerstand en het bevorderen van energie. Een verhoogde energie kan positief bijdragen aan het afvallen. Het is echter belangrijk te benadrukken dat gezonde gewoonten zoals voldoende slaap en andere basisbehoeften de fundamenten vormen van een succesvolle afvalinspanning. Gember kan een waardevolle toevoeging zijn, maar moet worden gezien als onderdeel van een algehele gezonde levensstijl.

Is gember gezond?

Ja, gember wordt al lange tijd gewaardeerd vanwege mogelijke gunstige eigenschappen voor de gezondheid. Er wordt gesuggereerd dat gember het maag- en darmslijmvlies kan beschermen en mogelijk enige invloed kan hebben op de opname van voedingsstoffen. Traditioneel wordt gember al lang gebruikt vanwege de vermeende ondersteuning van de spijsvertering.

Gember bevat verschillende bioactieve stoffen, waaronder zingeron, gingerol en shogaol, die verantwoordelijk zijn voor de kenmerkende smaak van gember. Hoewel er aanwijzingen zijn voor mogelijke voordelen, is het belangrijk te benadrukken dat de wetenschappelijke onderbouwing hiervan nog niet volledig is vastgesteld.

Gemberwortel wordt ook verondersteld het immuunsysteem te stimuleren en kan een algemeen verzorgende invloed hebben op het lichaam. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat individuele reacties op gember kunnen variëren en dat meer onderzoek nodig is om de volledige reikwijdte van de mogelijke voordelen te begrijpen.

Het is altijd raadzaam om medisch advies in te winnen voordat je gember of andere supplementen gebruikt, vooral als je bepaalde gezondheidsproblemen hebt of medicijnen gebruikt.

Hoelang duurt het voordat mijn pakketje er is?

Als je voor 17.00 besteld dan heb je het de volgende werkdag nog in huis.

Uiteraard kan het rondom feestdagen wat drukker zijn bij de pakketbezorgers, waardoor het langer kan duren.

Daarnaast kan het zijn dat je pakketje vertraagd is door de pakketdienst, dit is met uitzondering. Hier hebben we helaas geen invloed op.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten in Nederland zijn 6,95.

Behalve bij de combi deals met 3 en 4 flesjes pure gember zijn de verzendkosten GRATIS.

Bij de abonnementen zijn de prijzen INCLUSIEF verzendkosten

Is het mogelijk om mijn pakketje op te halen, zodat ik geen verzendkosten hoef te betalen?

Over het algemeen is dit niet mogelijk. We hebben namelijk een fulfilment center die de pakketjes voor ons opsturen.

Echter kun je altijd een berichtje sturen naar onze instagram of een mailtje naar info@gogember.com om het in overleg in Eindhoven op te halen.

Hoe komt het dat gembersap zo "duur" is?

Gember is een kostbaar product, biologisch maakt het nog kostbaarder. Met 1 flesje kun je een halve maand doen. Bij veel gembersappen voegen ze veel citroen toe aan hun gembersap, dat is een stuk goedkoper. Dat zorgt er ook voor dat de prijs van het totaal een stuk lager ligt. In de supermarkt voegen ze vaak nog andere ingrediënten toe waardoor de inkoopprijs voor hun een stuk lager ligt, en de verkoopprijs dus ook. Maar die toevoegingen zorgen er ook voor dat het effect van gember minder is.

Hoe kan ik een pakket retourneren?

Download daarvoor het retourformulier helemaal onder aan onze footer op onze website. Daar staat alle informatie in betreft retour en daar vind je ook het retourformulier.