Nick Op Heij

Nick Op Heij

Vroeger was mijn droom om professioneel voetballer te worden, net als veel anderen natuurlijk. Van jongs af aan heb ik fanatiek gevoetbald. Na mijn middelbare school heb ik een sport gerelateerde opleiding gevolgd aan het CIOS.


Het werd steeds moeilijker om voetballen in mijn dagelijkse routine te passen, dus besloot ik te beginnen met fitness en later voegde ik boksen toe aan mijn sportieve activiteiten. Al snel besefte ik dat de juiste voeding cruciaal is als je je resultaten en prestaties wilt verbeteren. Ik begon me hier steeds meer in te verdiepen en merkte al snel positieve veranderingen in mijn prestaties en resultaten.


Inmiddels drink ik jarenlang dagelijks een pure gembershot.


Het viel me op dat er weinig bedrijven waren die echt pure gembershots aanboden. In de supermarkt kun je wel gembershots vinden, maar deze zijn vaak vermengd met veel appelsap en toegevoegde suikers en zijn dus niet echt puur. Ik ging dieper in op dit onderwerp en begon een zakelijk plan uit te werken. Daarom besloten Demi en ik om samen aan de slag te gaan. Niet alleen met het doel om gember te verkopen, maar ook om zo veel meer mensen te helpen bij het bereiken van een gezondere levensstijl.